Pizza med squash
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Rør gøren ud i lunkent vand og ælt de øvrige ingredienser i. Ælt dejen ca. 10 minutter (5 minutter på maskine) og lad den hæve til dobbelt størrelse ca. 1 time. Del den i to stykker, ælt dem til kugler og rul dem flade med en kagerulle. Sauce: Rør sovseingredienserne sammen i en skål. Vask squashene og skær dem i skiver eller strimler. Steg dem i en sauterpande med olivenolie og finthakket hvidløg ca. 5 minutter. Krydr med salt og peber og tilsæt hakket persille. Smør sovs på dejen, så der holdes en kant fri på 1-2 cm. Fordel de stegte squash på sovsen og slut af med skiver af mozzarella eller revet mozzarella. Bag pizzaerne ca. 12 minutter ved 235 grader C. Tips: Udvid evt. med nogle ansjosfiletter. Dejen kan også tilberedes med koldt vand og hæve natten over i køleskab, så er den klar til brug efter en tur med kagerullen. Den færdige dej kan også fryses, så den blot skal tø før brug |
|
Opskriften er vist 6340 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne