Kartoffelmostoppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Skær kartoflerne i mindre stykker, og kog dem meget møre i usaltet vand. Hæld vandet fra og lad dem dampe af.
Mos kartoflerne med en ske eller kartoffelmoser. Pisk smør og æggeblommer i. Fyld mosen i en sprøjte - og sprøjt mosen ud i fx. toppe på en bageplade. Bages ved 225 grader i ca. 10-12 minutter. Serveres som tilbehør til kød eller fisk. |
|
Opskriften er vist 19250 gange,
og udskrevet 467 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (21 stemmer) |
|
Kommentarer nadia - 2010-08-17 18:22:30 Når det skal i ovnen så behøver det ikke være pasteuriserede æggeblommer. Bare de kommer op på den rigtige temperatur på 75 Grader... Mama4 - 2008-11-16 23:26:25 gætter på at det skal være pasteriuseret æg... Det samme hvis man skal dekorerer ris på en tallerken - put den kogte ris ned i en mindre "skål" og tryk den ned.. bank den derefter ud på en tallerken... læg gerne en til to striber purløg henover - ret dekorativt :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne