Valnødesnaps - Valnøde snaps
Hovedingrediens : Nødder - Grønne valnødder Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Valnødderne skæres ud i kvarte både og tilsættes 1 flaske snaps. Snapsen skal nu trække 4 – 6 måneder, hvorefter valnødderne filtreres fra.
Ventetiden kan bruges til at nyde det farveskift der sker med valnøddesnapsen. Efter et par dage, er snapsen svagt lysegrøn, det grønne forstærkes i en kort periode, hvorefter snapsen bliver grumset gråsort, for til sidst at ende med den smukkeste mørke maghoni farve. Tips: Grønne valnødder, er bedst midt i august måned. |
|
Opskriften er vist 35431 gange,
og udskrevet 403 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Badutti - 2015-10-26 18:01:18 Tilsæt lidt engelsk lakrids når du sætter det hele i gang... Niels johansen - 2011-08-07 20:43:47 Skal snapsen stå "og trække" når man har puttet essensen i eller er den klar med det samme -- min snaps er noget sprittet syntes jeg pivpiv - 2008-11-06 19:28:56 Det bliver en super bjesk. MEn husk at bruge handsker, valnødder farver enormt meget og farven er svær at fjerne Jens Jacob Bastholm Rittmer Jacobsen - 2005-01-01 01:01:01 Dette er en fantastisk god opskrift denne ekstrakt kan tøndes op x 10 hele brøndums eller en anden klar snaps tages valnødeerne i slutning af juli for man en mild og rund valnødesnaps, snapsen kan med stor fordel bruges til et ostbord eller kagebord. Kurt Hansen - 2005-01-01 01:01:01 Prøv at tilsætte 2 cl Rigabalsam og lidt mørk portvin |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne