Sydstatskylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Amerika Indsendt : |
|
|
Del kyllingen i portionsstykker. Gnid den ind med en blanding af salt, peber og safran, og brun kødet.
Hæld whisky eller cognac over og tænd med en tændstik. Når flammerne er død bort, helles 3 spsk. creme fraiche over.
Lige før kødet er færdig tilsættes tomatbåde, majs og ærter, samt resten af creme fraiche.
Varm godt og smag til med salt og peber.
Serveres med brød og grøn salat.
|
|
Opskriften er vist 16337 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-07-23 11:00:45 Safran og cognac - smagen af min barndoms nostalgi. Knuselsker denne ret. Bente Hansen - 2019-01-15 12:51:52 Smager super skønt. Mange år siden jeg har lavet det. Nu skal det prøves igen. Jeg vil give retten 45 min at simre i. MJ - 2014-11-29 16:56:54 En ret fra min barndom. Comfort food. Retten virker umiddelbar som et levn fra 70'erne, men drop bare fordommene. Safran og whisky giver denne ret en unik og lækker smag. En sikker vinder! Vivi - 2005-01-01 01:01:01 hvor lang tid skal retten have, og ved hvilken temp. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne