Kylling Maryland
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Amerika Indsendt : |
|
|
Tø den dybfrosne kyllingop, og del den i stykker.
Bland hvedemel, salt, peber og paprika i en plastpose. Læg kyllingestykkerne i og ryst godt til alle stykkerne er dækket.
Pisk ægget sammen med lidt vand, dyp kyllingestykkerne i ægget og vend dem så i rasp. Lad kyllingen tørre en stund.
Varm smørret i stegepanden. Læg kyllingestykkerne i og steg dem sagte i 15-20 minutter, til de er sprøde, brune og møre.
Drys paprikaen i smørret og strø mel over. Spæd med flødemælk mens du pisker og lad saucen småkoge nogle minutter. Smag til med salt og peber.
Læg kyllingestykkerne på et fat og server med sauce og ris.
|
|
Opskriften er vist 17571 gange,
og udskrevet 281 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Bøttzau - 2010-06-05 17:16:43 én rød paprika i strimler? o_o Jomfruen.1 - 2005-01-01 01:01:01 Kan med fordel forsteges i friture, og bagefter lægges i bradepande og stege færdig i ovn. Servere med fritter og en gang coleslaw. En lækker kaloriebombe!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne