Muldvarpeskud dessert
Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sveskerne lægges i en gryde i koldt vand og bringes i kog, koger ca. 5 minutter og tages så op og dryppes af.
Lægges på et fad.
Ymerdrys blandes med kakao. Piskefløden piskes til flødeskum. Drys først ymerdrys over sveskerne, og smør så med flødeskum, herpå endnu et lag ymerdrys og flødeskum. Til slut rives chokolade ud over. Tips: Vi har valgt at bruge ymerdrys i stedet for at rive og riste rugbrødet selv. |
|
Opskriften er vist 87121 gange,
og udskrevet 720 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Gerda - 2020-11-07 13:55:27 Det er en gammel ret men smager dejligg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne