Druekompot

Druekompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kompot (Tilbehør)

Hovedingrediens : Bær - Vindruer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.blå druer
0.5 dl.rødvin
1 spsk.sukker
 smør til stegning
 evt.maizena
 
Opskrift:
Druerne skylles. Smelt smørret på en stor pande og sauter de hele druer. Hæld rødvinen over og lad blandingen koge i ca. 5 min. Tilsæt derpå sukker. Kompotten kan evt. jævnes, hvis den synes for tynd. Serveres lun eller kold som tilbehør til kødretter, f.eks. vildt.

Tips:

Et virkelig raffineret tilbehør til f.eks. en rødvinsmarineret svinekam, en mørbrad eller enhver form for vildt. Kan også laves med grønne druer og hvidvin.





karakterer:
Opskriften er vist 29232 gange,
og udskrevet 575 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-09-26 19:07:06
Kan det fryses?