Fransk kartoffelgrating
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver.
Læg dem lagvist med krydderier, løg og halvdelen af osten i et fladt, smurt ovnfast fad.
Hæld fløde over kartoflerne og drys resten af osten over. Sæt fadet i ovnen og bag gratinen til kartoflerne er møre ca. 1 time ved 180 grader C. alm. ovn. Tips: I stedet for Dansk Emmentaler kan anvendes Danbo eller 50 g Dansk Grana sammen med 50 g Danbo |
|
Opskriften er vist 100323 gange,
og udskrevet 1629 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer FS - 2010-04-10 11:21:55 Meget velsmagende. Anbefales varmt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne