Svampegratin
Hovedingrediens : Svampe - Kantareller Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kantarellerne eller andre svampe renses og ristes hårdt på en rygende varm pande i lidt olie.
Dejen dertil er en vandbakkelsesdej, og den laves som følgende: Vandet koges op med smør og salt. Melet tilsættes og det ristes af. Lad det afkøle lidt og tilsæt så æg og rør dejen glat. Tilsæt svampene. Bag det 20-30 min. i én form eller 15 min. i fire små forme ved 200 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 32065 gange,
og udskrevet 827 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer ole - 2010-09-02 17:20:27 Hvad betyder, at melet ristes af ? Bettina - 2005-01-01 01:01:01 Lyder rigtig lækker, den vil jeg bestemt prøve at lave inden længe. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne