Kartoffel -svampegratin
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt : |
|
|
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver
Pil løget og skær det i tern.
Rens champignon, skær dem i skiver og dryp med citronsaften.
Hak persillen groft og bland den med rasp og den revne ost.
Læg kartoffel- og champignonskiverne skiftevis i flere lag i et smurt ovnfast fad. Drys salt og peber mellem lagene.
Drys raspblandingen over til sidst og dryp med olien over kartoffelfadet.
Bag det hele i ovnen ved 200° ca. 1 time, til kartoflerne er møre.
Server retten som tilbehør til stegt kød.
|
|
Opskriften er vist 15810 gange,
og udskrevet 350 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer McEspersen - 2009-06-19 16:52:37 Umiddelbart lyder det okay - champignon afgiver jo meget væde. Peter - 2007-08-31 09:17:49 Kan det passe at det skal bages så tørt uden væske? Jeg mener der er rå kartofler, rå champignons der skal bages med en tør rasp - der er slet ingen væske ved når det bages. Kan det være rigtigt? Undreren - 2006-12-28 15:15:31 Der står skær et løg i tern - og så står der ikke mere hvad man skal gøre med det senere.. hvornår skal løget bruges? mona - 2005-01-01 01:01:01 lyder spændende, prøver den i aften!!!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne