Pastasuppe med sukkerærter og rejer
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Rejerner pilles og tarmen fjernes, men undgå at knække halerne. Nip sukkerærterne, og hvis de er store skæres de i mindre stykker.
Varm olien i en gryde, tilsæt løg og steg over svag varme, til de er bløde. Tilsæt hønsebouillon og bring i kog.
Tilsæt ingefær, sukkerærter, rejer og pasta. Koger ved moderat varme i 4 min. Smages til med salt og peber.
Serveres straks, pyntet med friske basilikumblade. |
|
Opskriften er vist 9467 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne