Pastasuppe med sukkerærter og rejer

Pastasuppe med sukkerærter og rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
12 rå kongerejer
100 g.sukkerærter
1 spsk.olie
2 løg hakkede
1 l.hønsebouillon
0.5 tsk.frisk ingefær revet
200 g.capellini eller spaghettini
 
 Frisk basilikum til servering
 
Opskrift:
Rejerner pilles og tarmen fjernes, men undgå at knække halerne. Nip sukkerærterne, og hvis de er store skæres de i mindre stykker. Varm olien i en gryde, tilsæt løg og steg over svag varme, til de er bløde. Tilsæt hønsebouillon og bring i kog. Tilsæt ingefær, sukkerærter, rejer og pasta. Koger ved moderat varme i 4 min. Smages til med salt og peber.

Serveres straks, pyntet med friske basilikumblade.





karakterer:
Opskriften er vist 9467 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu