Italienske Kødboller 02
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Bland farsen og form kødbollerne til valnøddestørrelse.
Steg dem ved god varme indtil de er sprøde.
Serveres med tomatsauce og frisk pasta. |
|
Opskriften er vist 20930 gange,
og udskrevet 509 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Lone - 2007-05-24 13:16:59 nemt og godt, smager tilpas krydret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne