Ratatouille og pastasuppe
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Hak auberginen. For at fjerne den bistre smag lægges auberginestykkerne i en si, og de drysses rundhåndet med salt. Sættes til side i 20-30 min. og skylles derefter grundigt, hvorefter de duppes med køkkenrulle.
Varm olien i en stor gryde og steg løget over moderat varme i 10 min., eller til det er blødt og let gyldent. Tilsæt peberfrugter, hvidløg og zucchinier og lynsteg i 5 min. Tomater, krydderier og grønsagsbouillon tilsættes, lad det komme i kog, skru ned for varmen og lad simre i 10 min, eller til grøntsagerne er møre. Tilsæt fusillierne og lad dem koge med i 15 min., eller til de er tilpas møre. Tips: Serveres med flager af parmesan. Denne suppe kan også serveres med italiensk brød til. |
|
Opskriften er vist 10110 gange,
og udskrevet 211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne