Stegt lammebov i gurkemejecreme
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Indsendt : Red : |
|
|
Lammeboven kan udbenes og snøres eller blot steges hel (bovbladet skal dog fjernes).
Steges ca. 35-40 min. efter størrelse (spørg evt. slagteren).
Finthakket løg sauteres i smør, tilsættes hvidvin og gurkemeje samt lidt sky fra den stegte lammebov. Det hele indkoges med piskefløde, blendes og afrundes med lidt koldt smør. Tilsmages med rosmarin samt salt og peber. Rabarberne skæres i passende stykker (gerne let på skrå), svitses hurtigt i ganske lidt olie, tilsættes sukker og Balsamico (efter smag). Krydres med salt og peber. Sølvbederne blancheres. De store blade tages fra til anretning, stokken skæres i fine strimler og svitses lynhurtigt i smør, krydres med salt og peber. Anretning: På midten af en stor tallerken lægges de blancherede sølvbedeblade, herpå (i en krans) de spæde rabarber, hvorpå skiver af den stegte lammebov anrettes. I og omkring bladene lægges den svitsede sølvbede, og det hele omkranses af gurkemejecremen. En lille kvist frisk rosmarin markerer saucens smag. |
|
Opskriften er vist 7526 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne