Bønne- og pastasuppe
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Indsendt : |
|
|
Skær gulerødder og zucchini/squash i tynde skiver og hak hvidløgsfeddene fint. Bring bouillon, passerede tomater, makaroni, hvidløg og gulerødder i kog i en stor gryde. Dæmp varmen og lad det simre i 6 min.
Rør zucchinien i og lad suppen få et opkog. Rør en gang imellem og kog til makaronien og gulerødderne er møre, Ca. 6 min. Tilsæt 2 dl vand, bønner, persille, timian, basilikum og peber og lad koge 4 min.
Tag gryden fra varmen og rør parmesanost og citronsaft i. Øs suppen op i dybe tallerkener, pynt med persille og servér straks.
|
|
Opskriften er vist 10769 gange,
og udskrevet 227 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer emmeline - 2008-03-07 13:10:52 hvad er passerede tomater? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne