Solbærparfait med melon
Hovedingrediens : Bær - Solbær Indsendt : Red : |
|
|
Kog solbær og 150 g sukker sammen i 5 minutter for god varme. Tag det fra varmen og lad det svale. Purer det gennem en si. Pisk æggeblommer og de 4 spsk. sukker sammen og rør solbærpureen i. Pisk fløden stiv og vend den i solbærmassen.
Kom blandingen i en form og sæt den i fryseren et par timer. Form melon til kugler og server isen til. |
|
Opskriften er vist 11591 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne