Provencalsk lamme ragout

Provencalsk lamme ragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.udbenet lammebov
2 spsk.olivenolie
2 mellemstortløg
2 storerøde peberfrugter
0.5 tsk.hakket basilikum
0.5 tsk.oregano
0.5 tsk.chili peber
3 dl.tomatkoncentrat
12 sorte oliven - kan udelades
 Salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Skær kødet i mindre stykker et par cm's længde og steg dem gyldne i olien. Tilsæt de hakkede løg, de strimlede peberfrugter, basilikum, oregano og chili pulveret og rør grundigt rundt imens. Tilsæt tomatkoncentratet og lad retten snurre i ca. 40 minutter. Oliven kan tilsættes fem minutter før serveringen. Franskmændene foretrækker pommes frites og flute og et par glas kraftig rødvin til





karakterer:
Opskriften er vist 12950 gange,
og udskrevet 224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu