Roulade med jordbæris
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : |
|
|
Purér jordbærrene, og pisk pureen sammen med honning. Pisk herefter fløden stiv med flormelis, og rør jordbærpureen i flødeskummet lidt ad gangen. Frys blandingen under jævnlig omrøring - når den er halvfrossen, bruges den som fyld i rouladen.
Del æggene i hvider og blommer. Pisk æggehviderne stive med 5 spsk af sukkeret, og bland dernæst det resterende sukker samt æggeblommer i. Sigt de to slags mel og bagepulver sammen, rør blandingen glat med lidt af æggehvidemassen, og vend resten i med let hånd. Fordel dejen i et jævnt lag på let smurt bagepapir, lagt på pladen, og bag dejen den 200 grader varme ovn i 8-1 0 minutter. Vend dejen ud på et stykke sukkerdrysset bagepapir. Træk papirbagsiden af, rul dejen let sammen, og lad den blive kold. Rul dejen ud til en plade igen, og dæk den med halvfrossen jordbæris. Rul dej sammen omkring fyldet, sigt flormelis over roulade Pak den ind i frysefilm eller a folie, og frys den i mindst seks timer. Skær den frosne roulade i skiver lige før serveringen. Til saucen koges vand sukker sammen i l minut. Læg frugterne i den hede lage, lad den blive kold. Purér blandingen, og server den til. |
|
Opskriften er vist 9469 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne