Rabarberissplitter
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Kog vand og sukker med vanillestangen, som du har flækket og skrabet indmaden ud af (alt skal koges med), til en sukkerlage. Tilsæt rabarberskiverne og tag gryden af varmen. Lad rabarberne afkøle i sukkerlagen.
Tilsæt hvidvin og kom det hele i en trådsigte. Pres rabarberne i sigten let med bagsiden af en ske, så du får så meget væske som muligt med (rabarberne skal ikke pureres gennem sigten). Hæld rabarber-sukkerlagen i en bakke; gerne en lille bradepande eller lignende, således at saften dækker bakkens bund i 2-3 cm's højede. Stil den i fryseren. |
|
Opskriften er vist 8054 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne