Punchparfait 02
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommer og sukker sammen. Pisk fløden stiv. Bland flødeskum og æggesnaps sammen og tilsæt punchen. Hæld parfaiten i portionsglas og sæt dem i fryseren ca. 1 time. Tag parfaiten ud 10 min. før servering og pynt med friske bær.
|
|
Opskriften er vist 6485 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne