Punchparfait

Punchparfait, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 æggeblommer
4 spsk.sukker
2 dl.piskefløde
3 spsk.punsch (De kan også bruge dansk vand og Martini Rosso eller en frugt juice)
 
Opskrift:
Del æggene. Pisk æggeblommerne med sukker i en skål. Pisk fløden i en skål for sig. Bland flødeskum og sukker/æggemasse i en af skålene og tilsæt punchen. Hæld parfaiten over i portions glas. Sæt den i fryseren i Ca. 1 time. Tag parfaiten ud.10 minutter før servering, så den bliver en anelse blød.





karakterer:
Opskriften er vist 7855 gange,
og udskrevet 103 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu