Punchparfait
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : |
|
|
Del æggene. Pisk æggeblommerne med sukker i en skål. Pisk fløden i en skål for sig.
Bland flødeskum og sukker/æggemasse i en af skålene og tilsæt punchen.
Hæld parfaiten over i portions glas. Sæt den i fryseren i Ca. 1 time.
Tag parfaiten ud.10 minutter før servering, så den bliver en anelse blød.
|
|
Opskriften er vist 7852 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne