Passionsfrugtsgranité
Hovedingrediens : Frugt - Passionfrugt Indsendt : Red : |
|
|
Kog sukker, vand og vin sammen i 5 minutter ved god varme. Flæk passionsfrugterne og skrab indmaden ud. Blend frugtkødet og bland det i den varme sukkerlage.
Kom det i fryseren og rør i det efter 5 minutter. Og derefter jævnligt til der er dannet iskrystaller. Frugterne (Vælg hvad der er i sæson brug blåbær ribs jordbær hindbær brombær æbler pærer eller om vinteren eksotiske frugter som ferskner ananas papaya mango etc) skylles og udstenes hvis nødvendigt. Granitéen kan evt serveres i form ved at presse den i en rand på ca. 10 cm i diameter på hver tallerken, eller man kan skrabe den op med store skefulde i midten og frugtsalaten udenom. |
|
Opskriften er vist 11251 gange,
og udskrevet 172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne