Tian
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tomater, squash og aubergine skæres i skiver.
Et ildfast fad eller bradepande dryppes med lidt olivenolie.
Grønsagerne sættes oprejst skiftevis i fadet.
Parmesanen rives fint. Krydderurterne hakkes fint og røres med olie salt, peber, hvidløg og parmesan, og fordeles over grønsagerne. Bages ved 200 grader C. alm. Ovn i i 30-40 minutter. Serveres som tilbehør. |
|
Opskriften er vist 6054 gange,
og udskrevet 47 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne