Milanesiske lammekoteletter
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Pisk ægget, dyp koteletterne heriog vend dem i den blandede rasp og revne citronskal. Varm olien og smørret på panden, og koteletterne omkring otte minutter på hver side.
Servér med pommes frites, brasekartofler eller chips. Ratatouille og råstegte Courgetter/zucchini'er egner sig også. |
|
Opskriften er vist 9918 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne