Parfaitis med pecannødder
Hovedingrediens : Nødder - Pekannødder - Pecannødder Indsendt : Red : |
|
|
Rør æggeblommerne med flormelis og tilsæt de udskrabede korn fra vanillestangen.
Pisk det godt sammen.
Rist pekannødderne let på en pande og hak dem groft.
(De kan også knuses og udblødes i rom eller cognac.)
Tilsæt nødderne i æggesnapsen og kom så flødeskummet i.
Skyl en randform med koldt vand og kom isen deri.
Stil den i fryser 2-3 timer og parfaiten er klar til servering.
Server evt. isen pyntet med fintrevet chokolade. |
|
Opskriften er vist 9130 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne