Orangeparfait
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
|
|
Skallen fra appelsinerne strimles tyndt (specielt strimmeljern kan evt. anvendes). Appelsinskal strimlerne koges 4-5 min. i rigeligt vand. Herefter tages de op i en sigte og skylles med koldt vand.
Derefter koges skallerne sammen med hvidvin og 50 g sukker. De er færdige, når konsistensen er karamelagtig.
Saften fra appelsiner og citroner koges sammen med 100 g sukker til en sirup. Den sættes til afkøling. Æggeblommerne piskes med de sidste 100 g sukker, og fløden piskes let. Æggemasse, sirup og fløde vendes forsigtigt sammen. Massen kommes i forme og fryses. Ved serveringen skæres isen i skiver, og appelsinskallerne drysses over. Der kan evt. serveres jordbær til. |
|
Opskriften er vist 9425 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer AnnM - 2005-01-01 01:01:01 super opskrift- bedste is jeg har smagt :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne