Orangeis med lun nøddesauce
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : |
|
|
Pisk honning og æggeblommer meget godt, så det bliver lyst og skummende, jo mere der piskes, jo mindre flager isen under frysningen. Kom Grand Marnier i de piskede æg. Pisk hvider og fløde stift hver for sig og vend det i æggene. Hæld cremen i en form på ca. 1½ l og sæt den i fryseren 6-7 timer. Rør op i isen efter 1-1½ time, så æg og nødder ikke synker til bunds.
Nøddesauce: Ris de hele nødder 4-5 min. på en stegepande eller i ovnen ved 200 grader. Gnid den brune hinde af nødderne og hak dem ret fint. Smelt smørret i en lille gryde og tilsæt sukkeret. Lad det stå et øjeblik, til sukkeret er smeltet. Kom nødderne i, tilsæt fløde og varm det igennem. Vend isen ud på et fad eller server den portionsvis med nøddesaucen og frisk frugt skåret i mindre stykker.
|
|
Opskriften er vist 6790 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne