Nutella is - Nutellais
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æg og sukker piskes hvidt, Nutella tilsættes og piskes i æggeblommerne.
Chokoladen hakkes groft og piskefløden piskes til flødeskum. Flødeskum, hakket chokolade og hasselnøddeflager vendes i. Kommes i en fryseegnet skål eller beholder og fryses mindst 6 timer, gerne natten over eller længere. |
|
Opskriften er vist 20682 gange,
og udskrevet 287 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne