Lammecurry eller kyllingecurry
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : |
|
|
Skær lammekøllen op i pæne stykker (bedst gennem benene) og drys med lidt nonya curry-powder (se opskrift).
Lav en krydderpasta i en morter eller blender af løg, rejepasta, citrongræs, hvidløg, ingefær, nødderne og måske nogle friske chilier. Steg den i lidt olie under konstant omrøring, indtil den dufter og olien trækker ud. Tilsæt kartofler. Steg lidt og tilsæt så et par skefulde Nonya curry-powder rørt op i lidt vand og lidt kokosmælk. Tilsæt tynd kokosmælk eller vand indtil det dækker og kog mørt (ca. 25 minutter). Til sidst tilsættes tyk kokosmælk og salt, og der varmes op til lige under kogepunktet. Servér med hvis ris eller ris kogt i kokosmælk med pandanblade. |
|
Opskriften er vist 11341 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anni - 2007-04-02 09:44:53 man skal vist være specialist i indisk mad for at kunne finde ud af alle de mærkelige ting og sager der skal i. jeg syntes at, beskrivelsen er noget mangelhaft og forvirret! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne