Nougatis med valnødder
Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat Indsendt : |
|
|
Is:
Smelt nougat med lidt af fløden i en skål over vandbad. Afkøl nougaten. Pisk æggeblommer og sukker hvidt. Pisk fløde til skum og pisk æggehvider stive. Pisk den afkølede nougat i æggesnapsen sammen med valnødderne. Vend først flødeskum og derpå de stiftpiskede æggehvider i nougatcremen. Hæld cremen i en form og dæk den med et tætsluttet låg eller alu-folie. Frys cremen i min. 3-4 timer. Honningglaserede valnødder: Varm valnødderne på en tør pande. Tilsæt sukker og honning og lad det smelte og karamelisere under omrøring. Læg valnødderne på bagepapir og afkøl dem enkeltvis. Ved servering pyntes isen med de honningglaserede valnødder. |
|
Opskriften er vist 12444 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne