Nougatis med kiwipuré
Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat Indsendt : Red : |
|
|
Mandler og sukker smeltes til en lys karamel. Kom karamellen på bagepapir. Lad den bliv stiv. Æggeblommer og sukker piskes sammen. Karamellen knuses og kommes i æggemassen. Hviderne piskes stive og vendes forsigtigt i. Fløden piskes stiv og vendes forsigtigt i til sidst.
Iscremen bør stå i fryseren i mindst 6 timer. Skræl kiwierne, skær dem i stykker, purér dem. Si puréen og anret isen med en skefuld på toppen.
|
|
Opskriften er vist 8970 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne