Nougatis de luxe
Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat Indsendt : Red : |
|
|
Riv nougaten groft. Det er lettest, hvis den er kold. Stil den i køleskab bagefter.
Pisk æg og sukker hvidt og luftigt. Pisk fløden. Bland først cognac og derefter flødeskum i æggeblandingen. Sæt ismaskinen i gang og hæld ismassen i. Lad maskinen gå i 30 min. Har du ingen ismaskine, kan du komme massen i en form og stille den i fryseren. Når isen er klar i ismaskinen eller har stået en tid i fryseren, den skal stadig være blød, røres nougaten i. Hæld ismassen op i en aflang form beklædt med plastfolie. Stød formen et par gange mod bordet så massen bliver jævn. Dæk formen med folie og sæt den i fryseren i mindst en time. Tag isen ud og løft den op af formen ved hjælp af folien. Fjern folien og skær isen i skiver. Anret den på asietter og server. |
|
Opskriften er vist 15085 gange,
og udskrevet 277 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne