Nougat- og chokoladeis
Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat Indsendt : |
|
|
Smelt sukker og natron på en pande og kom mandlerne på. Rør i det. Hæld det på en bageplade med bagepapir. Lad det stivne og hak det i stykker. Pisk æggeblommer og flormelis. Kom knuste makroner og rom i sammen med den hårde nougat og den hakkede chokolade. Pisk fløden til skum og vend den i. Kom det i en form og frys 3-4 timer.
|
|
Opskriften er vist 13525 gange,
og udskrevet 312 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne