Nøddeis med melon
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Indsendt : |
|
|
Skyl og tør nøddekernerne og hak dem mellemfint.
Smelt 1 dl sukker i en pande og rør hakkede nødder blandet med bagepulver i.
Hæld nøddemassen på bagepapir eller en bageplade, afkøl den helt og knus massen med kagerulle eller knæk den i småstykker med fingrene.
Pisk æggene med ½ dl sukker. Mos et stykke skrællet melon uden kerner med håndblender eller gnid det gennem en sigte til der er ca. 1 dl. Bland melonmos, mælk og honning i en kasserolle, kog op og hæld ca. det halve i æggene, rør godt og hæld det hele tilbage i kasserollen. Pisk over jævn, ikke for stærk varme til cremen er jævn, men lad den ikke koge kraftigt. Stil den til afkøling. Pisk fløden stiv og vend den i cremen sammen med de fleste nødder. Frys cremen 4-5 timer og rør den igennem flere gange mens den er halvfrossen. Skær resten af melonen i snitter. Tag isen op i kugler med isske og læg dem i en kold skål med melonsnitterne. Drys isen med resten af nødderne. |
|
Opskriften er vist 9452 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne