Oksekødspate
Hovedingrediens : Oksekød - Okseskank Indsendt : Red : |
|
|
Okseskanken gøres fri fra ben, fedt og brusk og sener og skæres i store terninger. Opvarm olien i en gryde og brun kødet på alle sider ved høj varme. Tag kødet op med en hulske og kom det i et ildfast fad med låg.
Rør vin, hvidløg, merian og laurbærblad sammen med kødet, læg tætsluttende låg på og bag kødet i forvarmet ovn i 1 time og 45 minutter på 160 gr. til kødet er så mørt at det kan skæres med en ske, rør undervejs. Læg kødet over i et andet fad og smid laurbærbladet væk, lad kødet og væden og de resterende krydderier køle af og stil derefter blandingen i køleskabet i mindst 2 timer. Blend kødet og saften til en jævn blanding eller hak kødet fint 2 gange i en kødhakker. Rør fromage frais i blandingen og blend igen i ca 1 minut. stilles på køl i 1 time. Serveres pyntet med knuste peberkorn og friske krydderurter på toppen og med et godt brød og evt. rødbeder eller syltede chilier til. |
|
Opskriften er vist 20933 gange,
og udskrevet 319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer martin - 2013-12-09 19:34:06 Det smager da forfærdelig, spild af tid. Måske er det bedere med noget hakket kød af en slags. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne