Grillede lammesteaks med tomatcoulis
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesteak Indsendt : |
|
|
Udendørsgrillen tændes ca. ½-1 time, før den skal bruges. Courgetterne vaskes og rives groft. Lammesteaks udbenes, samles med kødnål og pensles med olie. Gnides med ca. halvdelen af det finthakkede merian, og sort peber drysses på.
Tomatcoulis: Tomaterne flås, kernerne fjernes og tomaterne hakkes fint. Olien varmes i en lille kasserolle. Hvidløg, tomater, oregano, merian og lidt sort peber tilsættes. Coulisen snurrer sammen i 10 min. Vinen tilsættes og den holdes varm. Kartoflerne skrabes, og koges til de er næsten møre, 10-15 min. Vandet hældes fra og olien samt hakket merian og sort peber tilsættes. Vendes så alle er smurt ind i blandingen. Kartoflerne sættes på et spyd, 5-6 stykker på hvert. Salt drysses på steaks'ne og de grilles 5-6 min. på hver side. Ca. 4-5 min. før steaks'ne er færdige, sættes kartooffelspydene på grillen. Courgetterne trykkes fri for væden og lynsteges sammen med merian over middelstærk varme ca. 3 min. Kødnålene fjernes og courgetteblandingen fordeles på steaks'ne. Tomatcoulis hældes på hver tallerken og steaks anbringes oven på. Courgettestrimler anrettes ved siden af lammesteaks. Serveres med nye, ristede kartofler og brød. |
|
Opskriften er vist 16698 gange,
og udskrevet 243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne