Chiliboller i tomatsauce
Hovedingrediens : Oksekød - Lammelever Oprindelsesland : Kina Indsendt : |
|
|
Rør hakket oksekød, kogt ris, æggeblomme, chili, mynte og bouillon sammen til en fars. Lav derefter små kødboller af farsen.
Bland de hakkede tomater med væde, løg, hvidløg og chili. Kom blandingen i en gryde.
Tilsæt evt. lidt vand og lad det småkoge i 5 minutter.
Hæld bouillon ved og bring saucen i kog. Kom kødbollerne i og lad dem koge ved svag varme i 5-10 minutter. Server kødbollerne i chilisaucen sammen med ris. Pynt evt. med friske krydderurter |
|
Opskriften er vist 15139 gange,
og udskrevet 388 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Nikolaj - 2011-09-18 11:04:20 Lidt kedelig efter min smag. tina - 2007-01-04 11:09:54 stakkels mark mark - 2005-01-01 01:01:01 lækker de smager bare for godt men de er ikke stærke men jeg er grim |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne