Chiliboller i tomatsauce

Chiliboller i tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Lammelever

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.hakket magert oksekød
8 spsk.kogt ris
4 æggeblomme
4 knsp.tørret chili (eller frisk chili finthakket)
8 drystørret mynte (eller friske blade)
8 spsk.oksebouillon
 Friske krydderurter - alt efter smag og behag
 
 Sauce:
8 dl.flåede/hakkede tomater (2 dåser)
8 spsk.hakket løg
4 finthakket hvidløg
 Peber
4 spsk.oksebouillon
 
Opskrift:
Rør hakket oksekød, kogt ris, æggeblomme, chili, mynte og bouillon sammen til en fars. Lav derefter små kødboller af farsen. Bland de hakkede tomater med væde, løg, hvidløg og chili. Kom blandingen i en gryde. Tilsæt evt. lidt vand og lad det småkoge i 5 minutter.

Hæld bouillon ved og bring saucen i kog. Kom kødbollerne i og lad dem koge ved svag varme i 5-10 minutter. Server kødbollerne i chilisaucen sammen med ris.

Pynt evt. med friske krydderurter





karakterer:
Opskriften er vist 15139 gange,
og udskrevet 388 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-18 11:04:20
Lidt kedelig efter min smag.

  -   2007-01-04 11:09:54
stakkels mark

  -   2005-01-01 01:01:01
lækker de smager bare for godt men de er ikke stærke men jeg er grim