Mørbrad gryde

Mørbrad gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Karsten Pedersen

Indsendt :      Red :
Mørbrad gryde, billede 4 Mørbrad gryde, billede 1 Mørbrad gryde, billede 2 Mørbrad gryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Paprika
2 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.25 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Hver mørbrad skæres i 3-4 cm. stykker og brunes af.

Løg og peberfrugter skæres i strimler og tomater i både. Løg, peber, tomater, creme fraiche og krydderier tilsættes og låg lægges på og lad det simre i ca. 20 minutter.

Serveres med løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 86341 gange,
og udskrevet 2750 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 13460 (3204 kcal)
KJ pr. Pers. 3365 (801 kcal)
Vægt ialt 2628 gram
Vægt pr. Pers. 657 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 512 KJ (121 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 5.6 gram
Kulhydrat 12.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-03-31 09:03:19
Det er en super lækker ret, til hverdag eller fest, og kan laves før, og smager lækkert af at stå at trække. :-)

  -   2009-02-07 18:58:03
Smager rigtig godt rigtig lækker opskrift.. men pas på mørbradene ikke bliver for store.