Hjerter i tacosauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinehjerte Indsendt : Red : |
|
|
Skyl og rens hjerterne godt. Skær dem i tynde strimler. Smelt smørret i en dyb pande, og svits hjertestrimlerne ad to gange. Kom dem tilbage i gryden og tilsæt paprika, tacosauce og bouillon. Bring retten i kog og lad den koge ved svag varme og under låg i ca. 40 min. Tilsæt løg og salt, og kog ca. 5 min Rør hvedemel og bouillon sammen og rør kvarken i. Hæld blandingen i retten under omrøring og kog retten ved svag varme i ca. 2 min Smag til.
Gurkemejeris: Bring bouillonen i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt gurkemeje, salt og ris under omrøring, og kog dem ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 12 min Tag gryden af varmen og lad risene trække ca. 12 min under låg. Rør risene igennem med en gaffel. |
|
Opskriften er vist 12476 gange,
og udskrevet 295 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne