Rødvinskyllingeschnitzel

Rødvinskyllingeschnitzel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
6 tynde skiver bacon
1 spsk.smør
600 g.kyllingeschnitzel i terninger
250 g.champignon
1 fedhvidløg
15 sorte eller grønne oliven
3 spsk.tomatpuré
2 dl.rødvin
1 kvisttimian
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 båndpasta og mixet salat
 
Opskrift:
Skær bacon i mindre stykker, der ristes gyldne og sprøde i en gryde og tages op. Kom en klat smør i gryden og brun kyllingekødet heri. Tilsæt champignon i kvarte og lad dem snurre med et par min.

Tilsæt det stegte bacon, presset hvidløg, oliven, tomatpuré og vin. Krydr med timian, salt og peber og lad retten småsimre ca. 10 min. Rør af og til. Server rødvinskyllingen med pasta og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 6437 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu