Paneret kyllingeschnitzel
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt : Red : |
|
|
Vend det optøede kyllingekød i sammenpiskede æg og rasp blandet med ost, salt og paprika.
Steg schnitzlerne i rigeligt gyldent fedtstof, 4-5 min på hver side.
Tilbehør: Kog båndnudlerne i rigeligt letsaltet vand. Den let optøede spinat snittes i tynde skiver på tværs og koges sammen med nudlerne. Når de er møre hældes de af til afdrypning. Hældes straks tilbage i gryden og varmes igennem med en lille klat smør. |
|
Opskriften er vist 18920 gange,
og udskrevet 255 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne