Kyllingeschnitzel med stuvet spinat
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingebrysterne krydres med korianderfrø, salt og peber.
Herefter steges de i ca. 2-3 minutter på hver side.
Stuvet spinat Løg og hvidløg hakkes og sauteres i en gryde med fedtstoffet. Melet røres i og hønsebouillonen tilsættes under omrøring. Det skal småkoge i ca. 10 minutter. Derefter tilsættes fløden og det koges op. Vandet presses af spinaten inden den hakkes groft og kommes i stuvningen, der smages til med salt, peber og muskat inden serveringen. Serveres med pasta og flutes. |
|
Opskriften er vist 13851 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Lau - 2008-10-26 21:14:51 God opskrift. Bruger personligt ande bouillion og tilsætter hakket bacon der er stegt på panden. Stuvningen bliver ikke dårligere af mere fløde. Tilsatte 2,5dl |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne