Marineret culottesteg
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeculotte Indsendt : Red : |
|
|
Culotten lægges i en plastpose. Marinaden røres sammen af soja, hvidløg og ingefær, og hældes over kødet.
Stilles i køleskab i 1 døgn, og vendes et par gange.
Kødet brunes i ovnen 5-10 min. på hver side, ved 225 gr.
Temperaturen skrues ned til 160 gr. og kødet steger videre ca. 1 times tid.
Serveres med ostegratinerede kartoffeltærter og grøn salat. |
|
Opskriften er vist 47514 gange,
og udskrevet 736 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer hennymormor - 2009-03-31 11:51:04 Kan man bruge andet end ingefær, det er jeg overfølsom for. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne