Marinerede jordbær og fersken
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : |
|
|
Jordbærrene skylles, nippes og skæres i skiver. Fersknerne dyppes et øjeblik i kogende vand, så de er nemme at flå. De udstenes og skæres i skiver. Jordbær og fersken lægges i en skål eller i portvinsglas. De drysses med flormelis og overhældes med hvidvin. Lad frugten marinere i ca. 30 min. i køleskabet, inden den serveres.
Tips: Vil man flotte sig, kan man variere desserten ved at erstatte de 2 dl hvidvin med 1-1 1/2 dl Kirsch. Tilberedningstid : Ca. 15 min. + 30 min. i køleskabet. |
|
Opskriften er vist 8695 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne