Sommerfadet fra ”Strandly”
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
De velpillede røgede sild lægges som fileter i et smurt fad. Hele æg piskes med kaviar, salt, peber og mælk eller fløde hældes over. Bager i ovnen på en rist på nederste rille ved 225 grader i 30-35 min. Serveres med klippet dild. Brød, smør og grøn salat passer fint hertil.
|
|
Opskriften er vist 11745 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne