Grand Marnier marinerede jordbær
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
Skær jordbærrene i halve eller kvarte.
Læg dem i en skål og hæld grand marnier over.
Riv skallen af en appelsin hen over jordbærrene, og pres saften af begge appelsiner derover.
Lad jordbærrene trække i 1½ time.
Læg jordbærrene i portionsglas.
Pisk fløde med kornene fra vanillestangen og flormelis. Den skal være cremet og ikke for stiv.
Læg en stor skefuld creme over jordbærrene.
|
|
Opskriften er vist 24530 gange,
og udskrevet 735 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Anders - 2005-01-01 01:01:01 En virkelig dejlig og frisk sommerdessert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne