Jordbær marineret i balsamicoeddike
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
Jordbærrene skylles og nippes, hvorefter de deles i halve eller kvarte.
Sukkeret og eddiken piskes sammen og hældes over bærrene, der herefter skal hvile 30-60 minutter på køl.
Bærrene smager himmelsk og kan sagtens serveres alene. God fornøjelse. |
|
Opskriften er vist 21149 gange,
og udskrevet 371 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer knud - 2016-05-29 10:49:32 Smager himmelsk, har ikke prøvet med peber!! bente - 2008-07-08 13:22:56 Jordbær marineret i balsamicoeddike, sort peber kværnes over og sættes koldt et par timer. kd - 2008-06-20 13:06:24 Det er så skøn og frisk dessert, og jordbærsmagen fremhæves af balsamicoeddiken. Det kan anbefaldes at kværne lidt sort peber, som blandes med sukkeret og eddiken. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne