Pølsestroganoff
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Oprindelsesland : Norge Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tag skindet af pølserne og skær dem i strimler. Steg løget i lidt smør i et par minutter og steg pølserne med.
Spæd med tomatpure udrørt i fløde. Lad blandingen småkoge lidt under låg. Tilsæt champignon og smag til med salt og peber. Klip lidt persille over før servering. Server med løskogte ris eller kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 24200 gange,
og udskrevet 353 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne