Snegleragout

Snegleragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Skaldyr - Snegle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
6 snegle fra dåser (10 stk. er bedre)
2.5 dl.fløde
 champignon
 Hakket frossen persille
1 løg
 Hvidvin
 Hvidløg
 
Opskrift:
Sauter hakket rå løg og hakket champignon (evt. lidt gulerødder) i lidt smør, tilsæt så snegle og hakket hvidløg (ca. 3 fed) samt persille og kog det ned med 2dl hvidvin ved svag varme i ca. 10 min kom så fløden på og smag til med frisk kværnet peber og salt, koges i 5 min og gratiners i ovnen ved 250 grader i ca. 5 min, serveres med rigelig flutes. Hertil kold hvidvin eller øl.





karakterer:
Opskriften er vist 7069 gange,
og udskrevet 122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu