Snegleragout
Hovedingrediens : Skaldyr - Snegle Indsendt : |
|
|
Sauter hakket rå løg og hakket champignon (evt. lidt gulerødder) i lidt smør, tilsæt så snegle og hakket hvidløg (ca. 3 fed) samt persille og kog det ned med 2dl hvidvin ved svag varme i ca. 10 min kom så fløden på og smag til med frisk kværnet peber og salt, koges i 5 min og gratiners i ovnen ved 250 grader i ca. 5 min, serveres med rigelig flutes.
Hertil kold hvidvin eller øl.
|
|
Opskriften er vist 7069 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne